Contact

Werkprogramma NOW-verantwoording nu beschikbaar

Samen met een aantal branche- en adviesorganisaties hebben wij werkprogramma's ontwikkeld voor de NOW-verantwoording. Deze zijn vanaf vandaag beschikbaar voor het Infine Samensteldossier

Lees verder

Éénpersoonskantoren; tevreden en nieuwsgierig!

Nederland heeft meer dan 20.000 accountants- en administratiekantoren van één persoon. En ondanks alle verhalen over 'schaalvoordelen' en automatisering, laten deze dienstverleners zich zeker niet de kaas van het brood eten door de grote kantoren.

Om het fenomeen éénpersoonskantoren beter te begrijpen, hielden we een survey onder deze adviseurs. In dit blog lees je een aantal van de resultaten daaruit.

Lees verder

Onderzoek: waarom zijn éénpersoons-kantoren zo succesvol?

Een poosje geleden ben ik weer eens in de CBS statistieken gedoken omdat ik benieuwd was naar de ontwikkelingen in het aantal administratie- en accountantskantoren. Los van het enorme aantal en de stijging over de afgelopen 13 jaar, was ik enorm verbaasd over het grote aantal éénpersoonskantoren. Volgens het CBS op dit moment bijna 27.000!

Lees verder

Uitnodiging Visionplanner Cloud Klantendag

Met trots kondigen we de Visionplanner Cloud Klantendag 2019 aan. Als onderdeel van de Visionplanner familie nodigen wij u graag uit voor 26 november a.s. Deze dag zal grootser worden dan ooit!

Lees verder

Infine vs Visionplanner. Wat past het beste bij u?

In ons vorig blog hebben wij de belangrijkste verschillen tussen Visionplanner en Infine Software benoemd en aangegeven wat dit betekent voor de manier waarop u werkt.

Aanvullend hierop hebben wij een scan ontwikkelt waarmee u aan de hand van een vijftiental vragen ziet welke oplossing het beste bij uw kantoor past.

Lees verder

De verschillen tussen Visionplanner & Infine

Wat is nou eigenlijk het verschil?

Regelmatig krijgen wij de vraag van Infine gebruikers wat precies de verschillen zijn tussen Infine en Visionplanner Cloud. Zonder een zeer gedetailleerde analyse uit te voeren op de functionaliteiten leggen we objectief uit wat in hoofdlijnen de belangrijkste verschillen zijn en wat dit betekent voor uw manier van werken.

Lees verder

Terugblik Infine klantendag

Bijna 200 mensen bezochten de Infine klantendag op dinsdag 26 juni 2018. De boodschap was duidelijk: “Infine gaat door en is volop in ontwikkeling!”

Lees verder

Fiscale export naar Fiscaal-Online beschikbaar

Sinds de laatste update van Infine Jaarrekening is het mogelijk om een fiscale export te maken naar Fiscaal-Online. Met Fiscaal-Online kan u snel en eenvoudig de aangifte vennootschapsbelasting versturen naar de Belastingdienst. 

Lees verder

Infine wordt vernieuwd

Infine Software werkt dit jaar aan een groot onderhoudsproject. U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, toch vinden we het belangrijk dat u weet waar we precies mee bezig zijn.

Lees verder