Contact

Bijna 200 mensen bezochten de Infine klantendag op dinsdag 26 juni 2018. De boodschap was duidelijk: “Infine gaat door en is volop in ontwikkeling!”

Wij zijn dankbaar voor de belangstelling en de inzet van alle betrokkenen bij dit evenement en kijken terug op een succesvolle klantendag.

Voor de pechvogels die er niet bij konden zijn, of voor de geluksvogels die nog na willen genieten van deze mooie middag volgt hier een terugblik.

Infine volledig vernieuwd!

De software van Infine bestaat al meer dan 10 jaar. De gebruikte techniek is in al die jaren niet veranderd. Tot voor kort dan. Infine werkt namelijk al ruim een jaar aan een grootschalig vernieuwingsproject. Infine developer Marco van Roshum vertelde in duidelijke taal wat er onder de motorkap precies veranderd is en hoe zo’n onderhoudsproject in zijn werk gaat. Duidelijk is dat Infine helemaal klaar gemaakt is voor de toekomst!

Roadmap Infine

Naast alle technische vernieuwingen wordt er ook op functioneel gebied doorontwikkeld aan Infine. Product Manager Arjan van Beek gaf een presentatie van de roadmap van Infine. Klik hier om te bekijken wat er gaat veranderen.

Infine groeit

Dit jaar verwelkomde Infine alweer veel nieuwe klanten. Daarmee wordt de stijgende lijn van de afgelopen jaren doorgezet. Infine Controller Hans Breas gaf een inkijkje in de cijfers van Infine.

Klantpresentatie Monteba Accountants & Adviseurs

Overzicht, Inzicht en Uitzicht. Dat zijn de 3 pijlers waar de dienstverlening van Monteba Accountants & Adviseurs op op gebaseerd is. Martin Monteba en Lida de Greef van Monteba Accountants & Adviseurs vertelden over hun pro-actieve dienstverlening en hoe zij Infine en Visionplanner inzetten voor hun klanten. Infine en Visionplanner onder één dak. Het gebeurt niet alleen aan de Brouwersgracht in Veenendaal maar ook bij accountants- en administratiekantoren.

Introductie nieuwe website

Hans Wijnveen introduceert de nieuwe website van Infine. De nieuwe website krijgt een frisse uitstraling en gaat zorgen voor meer leadgeneratie en betere positionering voor de toekomst. Dit moet resulteren in nog meer groei, wat goed is voor Infine en ook voor u!

Bent u tevreden over Infine en wilt u een mooie testimonial schrijven voor op de website? Geef het aan ons door

Interactieve enquête

Hebt u altijd al eens willen gluren bij de buren? Op de klantendag kon dat heel even. In een interactieve sessie werden vragen afgevuurd op de aanwezigen. De uitslag van de enquête werd op het scherm getoond. Wist u dat 66% van de deelnemers denkt dat zijn of haar omzet op het samenstellen van jaarrekeningen over 5 jaar gegroeid is? En wist u dat 45% van de deelnemers nog niet over de helft van de jaarrekening planning is?

Infine trainingen van Auxilium

Sinds 1 januari 2018 worden de Infine trainingen verzorgd door Auxilium Adviesgroep. Wilco Schut AA is een van de docenten en stelt zich aan u voor. Wij zijn erg blij met de verbreding van de samenwerking tussen Infine en Auxilium en de verdiepingsslag die gemaakt is in het cursusaanbod van Infine. Wilt u nog meer uit de software halen? Schrijft u zich dan in voor een training

Tips & Tricks

Door de medewerkers van de servicedesk werden tips & tricks voor het werken met Infine gedeeld met de bezoekers. Erg leerzaam, en daarnaast de ideale gelegenheid om eens kennis te maken met Jacko, Martin, Dave en Marco, die u normaal gesproken alleen spreekt aan de telefoon of per e-mail. Alle tips zijn terug te lezen op de supportwebsite van Infine.

  

 

 

 

Onderwerpen: Algemeen

Martin de Vries

Geschreven door Martin de Vries

Ontvang maandelijks een overzicht van onze blogberichten