In de modules Infine Jaarrekening en Infine Samenstellen kunnen op een aantal manieren cijfers worden geïmporteerd: via een excelsheet, via een auditfile of via een directe koppeling. Onderstaand treft u onder andere een overzicht aan van de partners waarmee een directe koppeling beschikbaar is.
Klik hier als u opzoek bent naar een overzicht van alle software waarmee een Auditfile kan worden aangemaakt.

AFAS Software
Accountancy Lite van AFAS Software is een complete én een volledig geïntegreerde oplossing voor kleinere kantoren.
Exact
Met de bedrijfssoftware van Exact haalt u meer uit uw onderneming. Onze slimme oplossingen sluiten naadloos aan bij uw branche en bedrijfsprocessen.
SnelStart
Financieel overzicht is een must voor een succesvolle onderneming. Dat overzicht krijgt u gemakkelijk zelf met de boekhoud- en facturerings-software van SnelStart.
Twinfield
Dé oplossing voor ondernemers en accountants voor online boekhouden. Krachtige boekhoudsoftware, diverse abonnementen, flexibel en schaalbaar.
Visma Software BV
Visma Software is leverancier van de AccountView Business Software. De gegevens uit de AccountView administratie kunnen via een directe koppeling worden ingelezen in de Infine Jaarrekening.
King Software
Met King Software kunt u er op vertrouwen dat uw administratie op een betrouwbare en veilige manier wordt behandeld.
Basecone
Basecone is uw Document Hub. Lever gemakkelijk en eenvoudig al uw facturen en bonnen aan en met één klik heeft u de factuur of bon in boekhoud applicatie verwerkt. U heeft al uw documenten altijd en overal bij hand.