Over AFAS Software

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. AFAS Software automatiseert bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online) bedrijfssoftware.


Productomschrijving

De visie achter de software van AFAS is dat al uw administratieve processen volledig geautomatiseerd zijn in één en hetzelfde softwarepakket. Daardoor heeft u altijd volledig inzicht in uw bedrijfsvoering! Met de software van AFAS optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen in uw organisatie en vergroot u de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid van uw organisatie. Omdat alle gegevens vastliggen in één database, maakt u eenvoudig analyses en overzichten waar u vroeger veel tijd aan kwijt was.


Koppeling met Infine Software

De directe koppeling wordt gelegd tussen een administratie in AFAS en een rapportage in Infine Software. Met deze koppeling kunt u de saldi direct in de modules van Infine Software importeren zonder een Auditfile of ander importbestand te hoeven gebruiken. Tevens kunt u heel eenvoudig vanuit een rapportage de grootboekmutaties inzien en is het mogelijk om journaalposten vanuit Infine Software terug te boeken in het memoriaal van de administratie in AFAS.


Meer weten over AFAS Software?

Ga naar www.afas.nl/accountancy voor meer informatie.