Productomschrijving

Over CreAim

Het accountancyportaal van CreAim biedt u de mogelijkheid om efficiënt, effectief en veilig samen te werken met uw klanten. Het klantenportaal kan geheel worden opgemaakt in de huisstijl van uw kantoor en voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Productomschrijving

Als accountant of fiscalist wilt u digitaal communiceren en samenwerken met uw klanten. Dit geeft mogelijkheden voor efficiencyvoordelen, aanvullende dienstverlening, meerdere contactmomenten, snellere doorlooptijden en uiteraard minder papierwerk. Deze mogelijkheden kunnen gerealiseerd worden met het Accountancyportaal van CreAim dat gepresenteerd wordt in uw eigen huisstijl. Volledig klaar voor XBRL/SBR en eHerkenning. Met aangifte management, digitale handtekeningen, document management/elektronische dossiers, nieuws, uw team, uw gegevens en uw machtigingen.

SBR-berichten kunnen geautomatiseerd worden ingelezen, gevalideerd, gepresenteerd, ondertekend en verzonden. Het systeem bewaakt de afhandeling van alle berichten en de audit trail wordt zichtbaar geregistreerd. Via de Portals van CreAim worden maandelijks de meeste SBR-berichten aangeleverd.

Het accorderen van XBRL rapportages kan nu nog efficiënter dankzij de gratis app voor Apple en Android toestellen. Daarnaast is deze app ook te downloaden voor de iPad. De app is realtime gekoppeld aan het Accountancyportaal waardoor de berichten, na accorderen, zowel worden doorgestuurd naar de uitvragen partij als gearchiveerd in het portaal.

Voordelen

  • Efficiënt, effectief en veilig samenwerken met uw klanten.
  • Verschillende authenticatiemogelijkheden waaronder eHerkenning.
  • Beste beveiliging van alle internetapplicaties in de Accountancymarkt.

Koppeling met Infine Software

Vanuit Infine SBR kunnen SBR-rapportages digitaal ter goedkeuring worden aangeboden aan uw klanten.
  • Het geautomatiseerd uitwisselen van bestanden is foutloos, snel en efficiënt.
  • Dubbel registreren en muteren van klantgegevens  is niet meer nodig.
  • Werkt zeer eenvoudig


Meer weten over CreAim?

Ga naar www.creaim.nl voor meer informatie