Productomschrijving

Over PinkWeb

PinkWeb is de uitvinder van het complete en flexibele accountancy klantenportaal Cliënt Online en al tien jaar marktleider bij de grootste organisaties van Nederland en ‘het kantoor om de hoek’. Zij werken efficiënter en bieden een hoger serviceniveau.


Over Cliënt Online

Van administreren naar adviseren, dat kan met Cliënt Online. Door online samen te werken met uw cliënt en optimalisatie van processen bespaart u direct tijd en (handelings)kosten. Door geïntegreerde koppelingen met vrijwel alle softwarepakketten kunnen uw medewerkers het portaal aansturen en documenten volgen in de door hen reeds gebruikte software. Besteed de tijdwinst aan advieswerk en het nog intensiever en proactiever begeleiden van uw cliënt.


Koppeling met Infine Software

Met de koppeling tussen Infine Software en Cliënt Online kunnen rapportages en XBRL stukken (jaarrekeningen en publicatiestukken) eenvoudig vanuit Infine Software geïmporteerd worden in Cliënt Online. In Accordering Online wordt de validatie verzorgd en wordt een helder rapport opgemaakt. Na akkoordverklaring door de cliënt op het klantenportaal wordt de aangifte online verstuurd naar de Belastingdienst.

Ook worden automatisch CRM-gegevens en dossierstukken uitgewisseld.

Bij PinkWeb dient u de modules Accordering Online en Dossier Online af te nemen om gebruik te kunnen maken van deze koppeling. Bij Infine Software is de module 'Koppeling Accountantsportal' vereist.


Voordelen van koppeling

  • Geïntegreerde en automatische koppeling
  • Status documenten in beide pakketten te volgen en deze worden automatische geüpdatet
  • Automatische verzending naar uitvragende partijen


Meer weten over PinkWeb?

Ga naar www.pinkweb.nl voor meer informatie.