Productomschrijving

Over Visma Software

Visma Software is leverancier van de AccountView Business Software. De gegevens uit de AccountView administratie kunnen via een directe koppeling worden ingelezen in de Infine Jaarrekening.  Door deze directe koppeling hebt u vanuit de jaarrekening direct inzage tot in de grootboekkaart van AccountView!

Over AccountView-software

AccountView-software biedt een scala aan mogelijkheden voor ieder accountants- en administratiekantoor. Een financieel pakket voor uw eigen administratie, online boekhoudpakket AccountView Go voor optimale samenwerking met uw cliënten en geavanceerde oplossingen als Samenstel-assistent om efficiencyvoordelen te behalen.

Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik, onder andere door meeloopvensters
  • Enkel betalen voor wat u gebruikt
  • Eenvoudig te koppelen met andere pakketten


Koppeling met Infine Software

De gegevens uit de AccountView administratie kunnen via een directe koppeling (o.b.v. COM) worden ingelezen in de rapportagemodules van Infine Software. Door deze directe koppeling hebt u vanuit de jaarrekening zelfs direct inzage tot in de grootboekkaart van AccountView! Tevens kunnen de voorafgaande journaalposten uit de Infine Jaarrekening met één druk op te knop worden doorgeboekt in de AccountView administratie.
Daarnaast heeft Infine Software met de Infine Excel Add-in voor AccountView de unieke mogelijkheid om gegevens uit AccountView rechtstreeks in te lezen in Excel! Hiermee kunt u dus zelf uw rapportages ontwerpen in Excel, gebruik makend van de gegevens in uw administratie.


Meer weten over Visma Software?

Ga naar de website van Visma Software voor meer informatie.