Over Twinfield

Dé oplossing voor ondernemers en accountants voor online boekhouden. Krachtige boekhoudsoftware, diverse abonnementen, flexibel en schaalbaar. Verregaande koppelingen met aansluitende software beschikbaar en/of zelf te realiseren.


Over Twinfield Online Boekhouden

Met Twinfield Online Boekhouden kunt u altijd en overal bij de administraties van uw klanten.  Een internetverbinding en een laag, vast bedrag per maand is het enige wat nodig is om gebruik te kunnen maken van Twinfield. Verkoopfacturen, bankafschriften, of betalingen overtypen? Verleden tijd. Uw klant factureert snel en simpel vanuit Twinfield. Dankzij de automatische bankkoppeling staan dagelijks de bankafschriften, al zover mogelijk verwerkt, voor u klaar. Betalingen verzendt uw klant rechtstreeks vanuit Twinfield naar de bank. Wil de ondernemer een aantal boekhoudkundige taken zelf uitvoeren? Geen probleem, door de verschillende abonnementen verdeelt u de taken eenvoudig. Gebruikt uw klant branche specifieke pakketten als software voor webshops of kassa’s? Koppel deze dan aan Twinfield en automatiseer de processen. Niets installeren, geen vervelende updates en overstappen is gratis. Twinfield is bewezen veilig en betrouwbaar, met een hoog gebruiksgemak. Boekhouden in de cloud was nog nooit zo eenvoudig!


Voordelen

  • Automatische bankkoppeling, waardoor de bankafschriften, al zover mogelijk verwerkt, iedere dag voor u klaar staan.
  • TwinApps: volledige integratie met meer dan 130 softwarepartijen voor efficiënte bedrijfsprocessen en ruime mogelijkheden om zelf koppelingen te realiseren met Twinfield.
  • Accountancyregeling: hoe meer u standaardiseert op Twinfield, hoe voordeliger het wordt (voor een laag basisbedrag per maand kunt u met uw klanten samenwerken aan hun administratie in Twinfield.)


Koppeling met Infine Software

Via de automatische koppeling tussen Twinfield en Infine Software worden administratieve gegevens uitgewisseld. Met deze koppeling kunt u saldi direct vanuit Twinfield in Infine Software importeren zonder een auditfile te hoeven gebruiken. Daarnaast kunt u heel eenvoudig vanuit een rapportage de grootboekmutaties van Twinfield inzien en is het mogelijk om journaalposten vanuit Infine Software terug te boeken in een memoriaaldagboek van de administratie in Twinfield.


Meer weten over Twinfield Online Boekhouden?

Ga naar de website van Twinfield voor meer informatie