Infine Actueel

Bijna 200 mensen bezochten de Infine klantendag op dinsdag 26 juni 2018. De boodschap was duidelijk: “Infine gaat door en is volop in ontwikkeling!”
Fiscale export vanuit Infine Jaarrekening naar Fiscaal-Online beschikbaar
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Visionplanner? Kom dan naar de klantendag!
Vanaf boekjaar boekjaar 2015 mogen de nieuwe richtlijnen voor micro-ondernemingen worden toegepast. Daardoor is het voor veel BV’s toegestaan om zowel voor de inrichtingsjaarrekening als de publicatiestukken een sterk vereenvoudigde jaarrekening uit te brengen.
In de maanden oktober en november organiseert SnelStart een serie van inspirerende middagen, speciaal voor accountants- en administratiekantoren.
In de meest recente update hebben wij de koppeling met Basecone uitgebreid. Het was al mogelijk om facturen en documenten uit Twinfield te raadplegen, maar na de update kan dat ook vanuit Exact Online.
Als partner van King Software zijn wij op donderdag 9 april a.s. met een stand aanwezig bij de King Experience in De Kuip in Rotterdam.
Onlangs hebben wij een update uitgebracht voor onze rapportagemodules. Deze update maakt het mogelijk om door middel van een tekstbestand uit AgroVision, naast de saldi ook de vermogenscodes te importeren.
In juli maakten wij al bekend dat wij zijn geselecteerd voor de Nationale Business Succes Award 2014 in de categorie ‘Financiële software’. Na een lange en spannende periode zijn wij door een onafhankelijke nominatiecommissie tot branchewinnaar verkozen.
Samen met uw klant nadenken over de toekomst, dat is wat u doet. Infine Tussentijds Rapport Prognose helpt u bij het neerzetten van een goed advies.
Ook dit jaar organiseren wij weer een aantal presentatiebijeenkomsten verspreid over het land. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we in op het samenstelproces, aan de hand van de door Infine Software geboden oplossingen voor de samenstelpraktijk.
Infine Software is geselecteerd in de top 5 van de Nationale Business Succes Award 2014 in de branche ‘Financiële Software’.
Donderdag 5 juni organiseerden wij op een inspirerende locatie voor het eerst een themamiddag met als thema ‘Hoe positioneer ik mij als intermediair in een branche vol veranderingen en ontwikkelingen?’.
Voor de verdere groei van ons bedrijf breiden we ons team uit met 3 nieuwe collega’s in de functies van software-ontwikkelaar, supportmedewerker en salesmedewerker.
Vanuit de samenstelproducten van Infine Software kunnen gebruikers tijdens het opstellen van rapporten en jaarrekeningen elke factuur en document veilig raadplegen en controleren.
De zorgorganisatie Carinova heeft gekozen voor de rapportgenerator van Infine Software voor het opstellen van de jaarrekeningen volgens Richtlijn 655 en de modeljaarrekening van VWS.
Volgende week organiseren wij een tweetal presentatiebijeenkomsten in samenwerking met Fiscount en PinkWeb. Tijdens deze bijeenkomsten maakt u nader kennis met Infine Samensteldossier.
Tientallen zorginstellingen moeten volgens Accountancynieuws.nl nog hun jaarverslag aanleveren.
De franchiseformule voor het administratiekantoor en het accountantskantoor Finovion heeft na een uitgebreid selectietraject gekozen voor de rapportage oplossingen van Infine Software.
Al een aantal jaren wordt er druk gediscussieerd en gespeculeerd over de toekomst van de jaarrekening. “Die bestaat over vijf jaar niet meer”, zeiden we acht jaar terug.
Als partner van Exact zijn wij op 2 oktober a.s. aanwezig bij Exact Live ’13 in Ahoy. Het gratis evenement is het uitgelezen moment om op de hoogte te worden gebracht van ontwikkelingen die voor u interessant zijn.
In aanvulling op het huidige software aanbod van Infine Software, introduceert het bedrijf de nieuwe module Infine Grootboekanalyse.
Nadat Infine Software in april 2011 de 1.000e klant heeft mogen verwelkomen, heeft het bedrijf vandaag het 1.500e kantoor als klant welkom mogen heten.
Het SBR Programma organiseert een online seminar waarin praktische informatie wordt gegeven over hoe u zich, als intermediair, kunt voorbereiden op de veranderingen in uw praktijk in 2014.
Het samenstellen van de jaarrekening ondergaat de laatste jaren nogal wat veranderingen. Deze komen voort vanuit veranderde regelgeving maar ook de ontwikkeling van automatisering heeft zijn invloed op dit proces.
Nadat Infine Software in juli 2012 al het bronzen SBR-predicaat heeft behaald, zijn wij er dit jaar in geslaagd om ook het zilveren predicaat te behalen.
Standard Business Reporting (SBR) wordt per 2013 het exclusieve aanleverkanaal voor diverse stromen. Bent u al klaar voor SBR? Weet u wat er voor u verandert? En waarmee u rekening moet houden?
De werkprogramma’s uit het nieuwe NOAB Kwaliteitssysteem (NKS) zijn leverbaar als onderdeel van het Infine Samensteldossier. Deze module optimaliseert het samenstelproces op verschillende manieren.
Het samenstellen van de jaarrekening ondergaat de laatste jaren nogal wat veranderingen. Deze komen voort vanuit veranderde regelgeving maar ook de ontwikkeling van automatisering heeft zijn invloed op dit proces.
Onlangs heeft Infine Software een update uitgebracht voor de modules Jaarrekening, Samensteldossier en Tussentijds Rapport. Deze update maakt het mogelijk om een directe koppeling te maken tussen een administratie in Twinfield en een rapportage in Infine Software.
Wilt u weten hoe u stap voor stap aansluit op SBR ? Alles weten over PKIoverheid-certificaten en uw software pakket? En horen welke berichten u wanneer in SBR moet aanleveren aan de Belastingdienst of de Kamer van Koophandel?
Samen met twee kantoren die gebruik maken van onze software, te weten Scheers Groep en Witlox VCS, is het bronzen SBR-predicaat behaald.
Tijdens de feestelijke opening van ons nieuwe pand in Zeewolde is geld ingezameld voor de internationale hulporganisatie ZOA. De actie bracht het prachtige bedrag van € 3.500 op.
Onlangs is er door SnelStart, PinkWeb en Infine Software een aantal webinars gegeven waarin werd ingezoomd op de onderlinge koppelingen.
SRA en Infine Software organiseren op 6 juni een meeting ´Samenstellen met het Infine Samensteldossier´. Tijdens de presentatie krijgt u de werking van zowel het Samensteldossier als de Infine Jaarrekening te zien.
Op 24 februari 2012 zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor in Zeewolde. Onze nieuwe contactgegevens zijn: Infine Software B.V. Wagonette 2A, 3897 AD Zeewolde Postbus 111, 3890 AC Zeewolde Tel: 085-7600500 Fax: 085-7600509
Met de nieuwe module Infine Jaarrekening Agro is de indeling van de winst- en verliesrekening gebaseerd op opbrengsten en toegerekende kosten, waarin de verschillende agrarische sectoren kunnen worden gepresenteerd.
De nieuwe module Infine SBR is inmiddels beschikbaar. De taxonomieën voor Publicatiestukken Kamer van Koophandel en Kredietrapportage banken worden daarin aangeboden.
Op 14 oktober 2011 is het hoogste punt bereikt van ons nieuwe kantoorgebouw in Zeewolde. De bouwactiviteiten, die op 27 juni 2011 zijn gestart, verlopen voorspoedig.
NOVAK en Infine Software presenteren het gebruik van het Infine Samensteldossier, de mogelijkheden en de aansluiting met het NOVAK Kwaliteitshandboek voor samenstellingsopdrachten.
Infine Software organiseert weer presentatiebijeenkomsten bij u in de buurt, zodat u de kans krijgt om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden van de software.
Onlangs heeft Infine Software het 1.000e kantoor als klant mogen verwelkomen. Sales manager Erik Vreekamp: "Dit is een prestatie waar we trots op zijn."
Auxilium Adviesgroep organiseert in samenwerking met Infine Software de cursus ‘Jaarrekening op fiscale grondslag’, in combinatie met de Infine Jaarrekening. Deze cursus levert u 4 PE-punten op (NOvAA, NIVRA, CB, FB).
In uw accountantspraktijk moet u beschikken over een beheerste en integere bedrijfsvoering. Om dit te ondersteunen heeft Fiscount een kwaliteitssysteem samengesteld.
Er is een nieuwe versie van de module Infine Tussentijds Rapport uitgebracht. Deze versie voorziet met name in een uitgebreide managementrapportage met dashboards, grafieken, brutomarge-overzichten en kengetallen.
Voor jaarrekeningen van ‘kleine rechtspersonen’ mag er voor wat betreft de waardering gebruik gemaakt worden van fiscale grondslagen. Infine Software heeft de wijzigingen rond dit samenval-project verwerkt in de Infine Jaarrekening.