About  Software B.V.
About Software levert producten en diensten op gebied van bedrijfssoftware en is de grootste leverancier van AccountView in de regio Den Haag.
Account Software B.V.
De basis voor onze automatisering wordt gevormd door de standaard AccountView Business Software. Wij hebben een eigen helpdesk en afdeling software-ontwikkeling en samen met Infine Software hebben wij de uitbreidingsmodule Excel Add-in voor AccountView ontwikkeld.
AFAS Software
Accountancy Lite van AFAS Software is een complete én een volledig geïntegreerde oplossing voor kleinere accountants- en administratiekantoren (tot 6 medewerkers). Behalve de complete boekhouding kunt u namelijk voor uw cliënten ook IB- en Vpb-aangiften verwerken en verslagen produceren.
AgroVision
AgroVision levert programma’s voor management en boekhouding voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Voor de agribusiness biedt AgroVision hoogwaardige ICT-oplossingen.
Asperion
Asperion ontwikkelt en levert sinds 2006 online software voor MKB en accountancy. De software is 100% webbased, pure internet software met veel functionaliteit, groot gebruiksgemak en een HelpDesk die ècht helpt! De software is scherp geprijsd dus betaalbaar voor zelfs de kleinste onderneming.
Auxilium
Auxilium is een serviceorganisatie voor kleine en middelgrote accountantskantoren in het MKB. Wij begeleiden bij toetsingen en adviseren o.a. op de vakgebieden: accountancy, fiscaal, pensioen, estate planning, huwen en scheiden, arbeids- en ondernemingsrecht.
Basecone
Basecone is uw Document Hub. Lever gemakkelijk en eenvoudig al uw facturen en bonnen aan en met één klik heeft u de factuur of bon in boekhoud applicatie verwerkt. U heeft al uw documenten altijd en overal bij hand.
Business Software Haaglanden BV
BSH is een softwareleverancier van zowel AccountView van Visma en Exact Online. Vanuit onze vestigingen in den Haag en Huizen adviseren, begeleiden en implementeren wij de software van AccountView en Exact Online.
Cash Software BV
Cash Software biedt administratieve oplossingen voor elk soort onderneming; van boekhouden tot ERP, zowel offline als online, voor klein of groot. Met de boekhouding als basis is CASH uit te breiden met modules voor o.a. Facturering, CRM, Projecten, Lonen, Handel en Productie.
e-Boekhouden.nl
Het online boekhoudpakket van e-Boekhouden.nl is geschikt voor onder andere startende ondernemers, zzp'ers, MKB'ers, eenmanszaken én administratiekantoren. De eenvoud en de compleetheid van het boekhoudprogramma maakt het verschillende soorten ondernemers mogelijk efficiënt online hun boekhouding te doen.
Exact
Met de bedrijfssoftware van Exact haalt u meer uit uw onderneming. Onze slimme oplossingen sluiten naadloos aan bij uw branche en bedrijfsprocessen.
Extendum
Extendum ondersteunt en begeleidt accountantskantoren waar nodig. Al onze steun in praktisch van aard en bedoeld om kantoren te versterken op die gebieden, waar men zich meer generalist dan specialist voelt.
Fiscount
Fiscount is een organisatie met fiscalisten, juristen en accountants. Onze klanten zijn kleine tot middelgrote accountants-, belasting- en administratiekantoren. Deze kantoren kunnen zich aansluiten. Aansluiting geeft toegang tot exclusieve diensten en forse kortingen op onze andere diensten. Meer dan 700 kantoren zijn aangesloten.
Hupra
Hupra is een betrouwbare ICT-partner in de regio FoodValley. Wij helpen diverse bedrijven uit het MKB met ICT-beheer, WiFi-beheer en cloudoplossingen. Onze expertise ligt in de accountancy-, transport- en logistiekbranche.
King Software
Na 30 jaar ondernemen begrijpen we hoe ondernemers denken, werken en voelen. Met deze ervaring kunnen we onze klanten de best mogelijke oplossing bieden. Met King Software kunt u er op vertrouwen dat uw administratie op een betrouwbare en veilige manier wordt behandeld.
Millogic Software
Millogic Software ontwikkelt sinds 1989 een complete oplossing voor trustkantoren, Mill7. Niet alleen in Nederland is Millogic toonaangevend voor trustkantoren, wereldwijd worden met Mill7 ruim 60.000 vennootschappen geadministreerd.
MINOX Software
Al 30 jaar behoort Minox tot de veel gebruikte administratiepakketten in Nederland. Door de specifieke eigenschappen geniet Minox een goede reputatie bij administratie- en accountantskantoren. Maar ook bij het Midden- en Kleinbedrijf en de ZZP-er.
NOAB
NOAB is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Inmiddels zijn 1000 kantoren aangesloten bij NOAB - en dat aantal groeit nog steeds.
Novak
Novak is dé belangenbehartiger voor mkb-accountants (AA/RA) in Nederland. Daarnaast beoogt Novak accountants zo effectief en efficiënt mogelijk te laten functioneren in hun werkomgeving, onder meer door het behalen van schaalvoordelen op het gebied van kennis, kunde en inkoop.
OfficeBox
OfficeBox biedt online oplossingen die het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Dat betekent geen omkijken meer naar serverbeheer, back-ups, licenties en telefooncentrales.
SnelStart
Financieel overzicht is een must voor een succesvolle onderneming. Dat overzicht krijgt u gemakkelijk zelf met de boekhoud- en factureringssoftware van SnelStart.
SRA
SRA verenigt 370 accountants- en advieskantoren. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren. SRA staat voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht.
Twinfield Online Boekhouden
Dé oplossing voor ondernemers en accountants voor online boekhouden. Krachtige boekhoudsoftware, diverse abonnementen, flexibel en schaalbaar. Verregaande koppelingen met aansluitende software beschikbaar en/of zelf te realiseren.
Visma Software BV
Visma Software is leverancier van de AccountView Business Software. De gegevens uit de AccountView administratie kunnen via een directe koppeling worden ingelezen in de Infine Jaarrekening. Door deze directe koppeling hebt u vanuit de jaarrekening direct inzage tot in de grootboekkaart van AccountView!